“Kampta” filmi 20 Eylül’de vizyonda

» Gündem » “Kampta” filmi 20 Eylül’de vizyonda

İzmir’de çekilen ve aralarında iş insanı, hastane çalışanlarının yer aldığı 11 kişilik ‘Kampta’ filmi 20 Eylül 2024’te vizyona giriyor.

“Kampta” filmi 20 Eylül’de vizyonda

Kampta, suç örgütü tarafından alıkonulan kardeşini kurtarmak için harekete geçen bir komiserin hikâyesini konu ediyor. Komiser Tarık, İzmir’de faaliyet gösteren bir organize suç örgütünün liderini öldürür. İntikam arzusunda olan örgüt üyeleri, Tarık’ın kardeşi ve arkadaşlarını kamp yaptıkları yerde alıkoyar

Yönetmenliğini Ramazan Er, senaristliğini Bülent Özden, yapımcılığını da Ali Ceylan’ın üstlendiği Es Yapım imzalı ‘’Kampta’’ isimli uzun metraj filmin çekimleri şehir merkezi ile Pınarbaşı ve Sarnıç semtlerinde gerçekleştirildi. Kampa giden 6 kişinin başlarına gelen korkunç olayların konu edildiği gerilim ve aksiyon içerikli film, şaşırtıcı sahneleri ile dikkat çekiyor.

"Kampta" filmi 20 Eylül’de vizyonda

 

Oyunculara akademi kurulacak

Programda, filmin oyuncu seçimleri de gündeme geldi. Yönetmen Ramazan Er, hem tanınan yüzlerle hem de İzmir’den yetişecek yeni yeteneklerle çalışacaklarını ifade etti. Bu amaçla İzmir’e özel bir oyunculuk akademisi kurmayı planladıklarını belirten Er, bu projeyle İzmir sinema sektörüne kalıcı bir katkı yapmayı hedeflediklerini vurguladı.

 

 

"Kampta" filmi 20 Eylül’de vizyonda

 

İZMİRLİLERİ BEKLİYORUZ

Film hakkında bilgi veren yapımcı ve oyuncu Ali Ceylan, “Tamamen kendi imkanlarımızla ve amatör kadro ile çektik filmi. Aramızda profesyonel oyuncular yok. Tamamen amatör kadro.  Üç arkadaş otururken “Barda” filmine benzer bir film yapma düşüncemiz oldu. 700 bin TL’ye yakın bir para harcadık. Arkadaşlarımızın mekanlarını kullandık. Başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. İzmirlileri filmimize davet ediyoruz” dedi.

“Kampta” filminin galası 14 Eylül’de gerçekleşecek. Film 20 Eylül tarihinde vizyona giriyor.