MHP Aydın İl Başkanı; “Cem evlerine 1,5 milyon verdik”

» Büyük Manşet » MHP Aydın İl Başkanı; “Cem evlerine 1,5 milyon verdik”

MHP Aydın İl Başkanı Nazilli eski Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Alevilere 1,5 milyon lira verdiğini açıkladı.

Belediye Başkanlığı döneminde Alevilere yaptığı hizmetlere atıfta bulunan Alıcık, Cem evlerine 1,5 milyon lira verdik diyerek, alevi vatandaşlara biçtiği değeri açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Haluk Alıcık mazbatasını alır almaz basının karşısına geçerek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP yönetimini hedef aldı.

Alıcık konuşmasında Cumhur ittifakını kastederek, “Kimse bu ittifakı iktidarı yıkamadı. O yüzden en doğru adres biziz” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde yeniden İl Başkanı seçilen Haluk Alıcık, mazbata töreninin ardından basına açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlerde Aydın’ın tamamına talip olduklarını belirten Alıcık, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile CHP Genel Merkezini hedef aldı.

16 yıldır Aydın’da hüküm süren CHP yönetiminin yıkılması gerektiğini söyleyen Alıcık;

Aydın’ın kaderi değişmeli. Biz makam ve mevki için istemiyoruz bunu. Aydın safını belli etmeli. Ben bakan bakan dolaşırım.

Bugün Cumhur ittifakı iktidar. Kimse bu ittifakı iktidarı yıkamadı. O yüzden en doğru adres biziz” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Atatürkçü düşünceyle hiçbir ilgisinin kalmadığını iddia eden Haluk Alıcık, CHP’yi ABD’nin güdümüne girmekle suçladı.

Kendisinin Nazilli Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde Alevilere yönelik gerçekleştirdiği hizmetleri hatırlatan Alıcık;

Amerika’nın güdümünde bir siyasi iradeyi oluşturacağız diye uğraşıyorlar. Bizler Cumhur İttifakı olarak, yalnızca Aydın’a hizmet edeceğiz.

Ben Belediye Başkanıyken Nazilli’de, Cem evlerine, 1,5 milyon verdik. Şimdi size soruyorum, Alevileri arka bahçesi gibi gören CHP yöneticileri ne vermiştir? Tabi ki hiçbir şey.

Biz yalnızca, MHP’nin nasıl düşündüğünü göstermek için yaptık” dedi.