Lüleburgaz Belediyesi duyurdu! Personel alımı yapılacak

» Genel » Lüleburgaz Belediyesi duyurdu! Personel alımı yapılacak

İŞKUR tarafından Lüleburgaz Belediyesi bünyesinde 7 personel istihdam edilecek. Peki başvurular nereden ve nasıl yapılacak? Kimler başvuru yapabilecek? Başvuru şartları neler? İŞKUR ilan numaraları neler?

İŞKUR tarafından Lüleburgaz Belediyesi bünyesinde 6 Yük Taşıma Şoförü ve 1 taksi Şoförü olmak üzere 7 personel istihdam edileceği duyuruldu. Peki başvurular nereden ve nasıl yapılacak? Kimler başvuru yapabilecek? Başvuru şartları neler? İŞKUR ilan numaraları neler?

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ PERSONEL ALACAK

BAŞVURU NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar İŞKUR internet adresinden, telefon numarası 170 üzerinden ve hizmet noktalarından, 6 Mayıs 2024 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Lüleburgaz Belediyesi duyurdu! Personel alımı yapılacak

Yük Taşıma Şoförü; En az İlköğretim mezunu olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak. 45 yaşını geçmemiş olmak. En fazla lise ve dengi okul mezunu olmak. C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. SRC C3 ve SRC C4 belgesine sahip olmak. İŞKUR İş İlan No (00008244223).

Taksi Şoförü; Lise ve dengi okul mezunu olmak. 45 yaşını geçmemiş olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak. A,A2 ve B sürücü ehliyetine sahip olmak. İŞKUR İş İlan No (00008244243).