Uğurcan Çakır, Gisdol’un üzerine yürüdü: “Hoş olmadı”

» Gündem » Uğurcan Çakır, Gisdol’un üzerine yürüdü: “Hoş olmadı”

Samsunspor ve Trabzonspor arasında oynanan maçın ardından, Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır, Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol’un üzerine yürüdü.

İlk yarıda atılan dört golün ardından, Trabzonspor’u 3-1’lik skorla deviren Samsunspor, ligde kalma yolunda önemli bir virajı atlattı. Maçın ardından saha içine giren Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol, galibiyet sevinci yaşamak için oyuncularının yanına koşmaya başladı.

O sırada, kendisine doğru gelen Uğurcan Çakır’ı son anda fark eden Gisdol, bordo mavili takımın kalecisinin kendisini tebrik edeceğini zannetti. Ancak Çakır’ın sert şekilde kendisine çarpmasıyla sarsılan Gisdol, ne olduğunu anlamaya çalışırken Uğurcan Çakır olay yerinden uzaklaştırıldı.

Ardından iki takım oyuncuları arasında saha ortasında tansiyon yükseldi. Kısa süreli gerilimin ardından her iki takım da sahadan ayrıldı.

GISDOL: ÇOK HOŞ OLMADI

Basın mensuplarının sorusu üzerine konuyla ilgili bir açıklama yapan Gisdol, “Çok hoş bir şey olmadı ama bunun sahada kalması daha iyi olur.” ifadelerini kullandı.

Moto kuryeler öldürülen Ata Emre için kontak kapattı

MHP lideri Bahçeli, Çetin Doğan’ı hedef aldı

Başkale’de askeri araç devrildi! Altısı ağır 11 yaralı

Başörtülü hakimler için reddi hakim talebine soruşturma