Toplu taşımaya zam talebi!

» Genel » Toplu taşımaya zam talebi!

Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı 1. Olağan toplantısı yapıldı. Toplantıda gündem maddeleri değerlendirilmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.

 Toplantıda, taksi ve toplu taşıma araçlarının ücretlerinin yeniden belirlenmesi, katı atık ücretlerinin yeniden belirlenmesi ve Lüleburgaz Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin 2024-2025 eğitim yılı ücret tarifesinin görüşülmesi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Meclisin bir sonraki toplantısı 9 Mayıs tarihinde yapılacak.

Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı 1. Olağan toplantısı yapıldı.

Toplantı, Belediye Başkanı Murat Gerenli, başkanlığında Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi Hamamı Meclis Toplantı Salonu’nda 2 Mayıs günü saat 18:00’da gerçekleşti.

Açılış ve yoklamamın ardından gündem maddelerine geçildi ve maddeler değerlendirilip, görüşülmek üzere ilgili komisyonlara gönderildi.

Toplantıda, 2023 Mali Yılı Kesin Hesabı inceleme raporu değerlendirilmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na, ticari taksi ve toplu taşıma araçlarının ücretlerinin yeniden belirlenmesi talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na, katı atık ücretlerinin yeniden belirlenmesi talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na, Lüleburgaz Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin 2024-2025 eğitim yılı ücret tarifesinin görüşülmesi Plan ve Bütçe Komisyonu’na, muhtarların giderlerinin karşılanması talebi Plan ve Bütçe Komisyonu ile Komisyon Başkanları’ndan oluşan Komisyona, İç Anadolu Belediyeler Birliği’ne üye olunması daveti Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Başarılı antrenörler Birsen Özgür, Soner Polat, Erman Duran’ın ödüllendirilmesi talebi ve başarılı sporcular Mert Çalışkan, Binnur Yalçınkaya, Elifnaz Dinçer, Aytunç Azak, Abdullah Mete Özkul’un ödüllendirilmesi talebi Plan ve Bütçe Komisyonu ile Sosyal Hizmetler Komisyonu’na ortaklaşa havale edilmesi kabul edildi.

Meclisin bir sonraki toplantısı 9 Mayıs tarihinde saat 18:00’da yapılacak.