Seçil Erzan’la mahkemede yüzleşemediler!

» Büyük Manşet » Seçil Erzan’la mahkemede yüzleşemediler!

Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen Denizbank şube müdürü Erzan bugün ikinci kez hakim karşısına çıktı.

Başta futbol camiasının ünlü isimleri olmak üzere çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan ve hakkında 252 yıl hapis cezası talep edilen banka şube müdürü Seçil Erzan ile birlikte 7 sanığın yargılandığı davanın ikinci duruşması bugün İstanbul 41’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlandı.

Buse Terim Bahçekapılı, eşi Volkan Bahçekapılı ve Semih Kaya duruşmaya katılmak için İstanbul Adliyesi’ne gelirken Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera mazeret bildirdi. Selçuk İnan ise raporlu olduğu gerekçesiyle duruşmaya katılmadı.

252 YIL HAPİS İSTEMİ

İlk duruşmanın ardından soruşturmaları tamamlanan başka mağdurların da isimleri eklendi. İş insanı Mert Zeydanlı, Deniz Güzel ve Nuray Şengüler’in iddianamelerinin de eklenmesiyle davadaki şikayetçi sayısı 21’e çıktı.

Şikayetçi sayısının artmasıyla Seçil Erzan için “Özel Belgede Sahtecilik” ve “Tacir veya Şirket Yöneticisi Olan ya da Şirket Adına Hareket Eden Kişilerin Ticari Faaliyetleri Sırasında Dolandırıcılık” suçlarından istenen ceza oranı da 77 yıldan 252 yıla kadar hapis talebine çıktı. Diğer sanıklar Ali Yörük, Kerem Can, Hüseyin Eligül, Nazlı Can, Atilla Yörük ve Asiye Öztürk’ün ise aynı suçlardan 3 yıl ile 85 yıl arasında değişen oranlarda hapisle cezalandırılmaları isteniyor.