Sagopa Kajmer’in eski menajerinden çok konuşulacak iddialar: ‘Vergi kaçırıyorsun!’

» Magazin » Sagopa Kajmer’in eski menajerinden çok konuşulacak iddialar: ‘Vergi kaçırıyorsun!’

Rap camiasının en eski isimlerinden Sagopa Kajmer’in eski menajeri sosyal medya hesabında ağızları açık bırakan açıklamalarda bulundu. Menajerin ünlü rapçinin hayranları hakkında söyledikleri, deprem döneminde yaptıkları ve ‘maddi’ konulardaki tutumu hakkındaki iddiaları duyanları şoke etti.

Galiba, Baytar, İstisnalar Kaideyi Bozmaz, Ateşten Gömlek gibi şarkılarla herkesin diline pelesenk olan Sagopa Kajmer, pek çok kişinin ergenliğinin de unutulmaz isimlerinden biri.

Magazinde görüşleriyle, özel hayatıyla ve mesleki konularla konuşulan Sagopa’nın, sosyal medyada hala gündeme geldiği bir durum var ki o da Ceza ile olan küslükleri.

Yıllardır küs olduğu eski arkadaşı Ceza’yla barışması herkes tarafından istenirken, ikili bu konuyu tamamen kapattıklarını ima etmişlerdi. Hatta geçen günlerde yapay zeka ile Sagopa Kajmer ve Ceza’ya birlikte Emir Can İğrek’in ‘Can Dostum’ şarkısı söyletilmiş ve sosyal medyada epey konuşulmuştu.

ESKİ MENAJERİNDEN ÇOK KONUŞULACAK İDDİALAR

Bir süredir gündemde olmayan Sagopa Kajmer hakkında eski menajeri Alican Metin Parlak sansasyonel iddialarda bulundu.

Parlak, Instagram hesabı üzerinden eskiden birlikte çalıştığı sanatçı hakkında söyledikleriyle görenlerin ağzını açık bıraktı.

WHATSAPP KONUŞMASINI PAYLAŞTI

Öncelikli olarak Sagopa Kajmer’le aralarında geçen bir WhatsApp konuşmasının ekran görüntüsünü paylaşan Alican Parlak, ünlü rapçinin attığı bir ses kaydına dikkat çekti.

Sagopa Kajmer ekran görüntüsünde yer alan ses kaydında ‘Amacım Sago kitlesini radyoya çekmek değil. Onlar çok cahil insanlar yani’ dediği duyuluyordu.

Kaynak: Cumhuriyet