Rusya’da Ebrar Karakurt’a skandal hareket

» Büyük Manşet » Rusya’da Ebrar Karakurt’a skandal hareket

Rusya Ligi’nde Ebrar Karakurt‘un formasını giydiği Lokomotiv Kaliningrad’ın Dinamo Moskova’yu 3-1 mağlup ederek finale çıktığı maçta Dinamo Moskova’nın kaptanı Goncharova, Karakurt’a orta parmağını gösterdi.

Rusya’da Ebrar Karakurt’un forma giydiği Lokomotiv Kaliningrad, final etabının son maçında Dinamo Moskova’yı 3-1’lik skorla yenerek adını Rusya Ligi’nde finale yazdırdı. Ebrar Karakurt, Dinamo Moskova karşılaşmasını 28 sayı, 1 blok, 3 servis hatası ve 4 bloklanma ile tamamlarken maç sonu skanlda bir görüntü kameralara yansıdı.

EBRAR’A ORTA PARMAĞINI GÖSTERDİ

Moskova’nın kaptanı Goncharova maç sayısı sonrası sevinen Ebrar Karakurt’a orta parmağını gösterdi. O anlar kameraya yakalandı.

Ebrar Karakurt

Rus yıldız Natalia Goncharova

“AĞLAYACAKSAN OYNAMAYALIM GONCAGÜL”

Ebrar Karakurt ise kendisine yapılan çirkin hareketin ardından Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Milli voleybolcu Karakurt, kendisine orta parmağını gösteren Dinamo Moskova kaptanı Goncharova’ya “Ağlayacaksan oynamayalım Goncagül” sözleriyle göndermede bulundu.

Ebrar Karakurt

Ebrar Karakurt’tan Goncharova’ya göndermeli paylaşımı

GONCHAROVA’DAN TEPKİ ÇEKEN ÖZÜR

Lokomotiv Kaliningrad maçındaki skandal hareketi ile tepki çeken Nataliya Goncharova’dan özür geldi. Dinamo Moskova’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Dinamo Moskova Kadın Voleybol Kulübü ve takım kaptanı Nataliya Goncharova, 14 Nisan’da Moskova’da Lokomotiv’e karşı oynanan Süper Lig play-off serisinin beşinci yarı final maçında yaşananlar için taraftarlara ve izleyicilere resmi özürlerini sunuyor. Rakip takımın oyuncularının seri boyunca devam eden provakasyonlarına karşı yeterince sakin kalamadığımız için üzgünüz. Daha sonraki bir tarihte rakiplerin sportmenlik dışı davranışlarını da içeren ayrıntılı bilgiler internet sitemizde yayınlanacaktır.”

Dinamo Moskova’nın yaptığı özür açıklamasındaki “Daha sonraki bir tarihte rakiplerin sportmenlik dışı davranışlarını da içeren ayrıntılı bilgiler internet sitemizde yayınlanacaktır.” ifadeleri ise taraftarların tepkisini çekti.

MOSKOVA’DAN VİDEO PAYLAŞIMI

Açıklamanın ardından takımın sosyal medya hesabından Dinamo Moskova, kendilerine göre Lokomotiv Kaliningrad’ın yarı final serisinde gösterdiği sportmenlik dışı davranışları yayınladı. Videoda Ebrar Karakurt’un sevinçlerinin çoğunluğu dikkat çekti.

 

EBRAR’DAN MOSKOVA’YA PROVOKASYON YANITI

Son olarak Milli voleybolcu Ebrar Karakurt sosyal medya hesabından Dinamo Moskova takımının kendisini hedef alan videosuna yanıt vererek, ”Spor ahlakı, provokasyon ve saygı en son konuşmamız gereken şey… Rakip takım kaptanının maç içinde yaptığı hareketler üzerine konuşalım” ifadelerini kullandı.

ebrar karakurt

Ebrar Karakurt’un son paylaşımı