Metin Akpınar’ın kızının ‘Ablamın babası da ünlü bir isim’ iddiası!

» Gündem » Metin Akpınar’ın kızının ‘Ablamın babası da ünlü bir isim’ iddiası!

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’nun “Ablamın babası da ünlü gazeteci” dediği kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Uğur Dündar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada DNA testi sonucunu yayınlayarak iddiaları yalanladı.

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu, Günaydın’a verdiği röportajda, “Ablam da benimle aynı kaderi paylaşıyor. Onun babası da medya dünyasından ünlü bir gazeteci” sözleri ise büyük merak uyandırdı. Nebioğlu’nun bahsettiği gazetecinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi.

DÜNDAR YALANLADI

İddiaların ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Dündar, DNA sonucunu yayımlayarak iddiaları reddetti. Dündar’ın paylaşımı şöyle:

“Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve Haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve SON SÖZÜ SÖYLEYECEK KURUM OLAN ADLİ TIP KURUMU DNA İNCELEMESİNİ BİTİRDİ VE BİYOLOJİK BABALIK İDDİASINI REDDETTİ. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır”

DUYGU NEBİOĞLU NE DEMİŞTİ?

Nebioğlu şunları söylemişti:

“Ben yine Metin Akpınar’la görüşebildim. Babası, ablamla görüşmeyi bile kabul etmiyor. Ama dava sonuçlanınca benimki gibi uzun süre konuşulacak. Ben nasıl fiziksel olarak Metin Akpınar’a benziyorsam, o da babasına benziyor. Medya dünyasından çok ünlü bir isim. Bu konuya dair daha fazla konuşamam. Annem de galiba bu davanın sonucunu bekliyor. Dava sonuçlanınca ortaya çıkacak diye düşünüyorum.”

 

Kaynak: TELE1