Lüleburgaz Belediyesi çalışmalarda vites yükseltti!

» Genel » Lüleburgaz Belediyesi çalışmalarda vites yükseltti!

Lüleburgaz Belediyesi 31 Mart Yerel Seçimleri’nden sonra çalışmalarında vites yükseltti.

Lüleburgaz Belediyesi 31 Mart Yerel Seçimleri’nden sonra çalışmalarında vites yükseltti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 1 Nisan’dan bu yana geçen 100 günlük sürede 183 futbol sahasına eş değer 1 milyon 306 bin 426 metrekarelik alanda ot biçimi ile 430 bin 557 metrekarelik alanda peyzaj bakımı yaparken kent geneline 80 bin adet çiçek ekimi gerçekleştirdi.

LülEburgaz Belediyesi, her alandaki çalışmalarında vites yükseltirken bu alanlardan biri de Park ve Bahçeler Müdürlüğü oldu. Kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Lüleburgaz Belediyesi ekipleri hazırladıkları çalışma programı doğrultusunda daha güzel bir Lüleburgaz için canla başla çalışmaya devam ediyor.

183 futbol sahasına eş değer!

 Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bu doğrultuda sadece ilk 100 günlük süre içerisinde 183 futbol sahası büyüklüğüne eş değer 1 milyon 306 bin 426 metrekarelik alanda ot biçme çalışması gerçekleştirdi. Ot biçme çalışması kent içindeki sokak ve caddelerin yanı sıra mezarlıklarda da düzenli bir şekilde sürdürülüyor.

 430 bin metrekarelik alanda peyzaj!

 Tüm bunlarla birlikte estetik açıdan daha güzel bir kent oluşturmak için çalışan ekipler 100 günlük sürede 430 bin 557 metrekarelik alanda peyzaj düzenlemesi yaptı. Bu alan içerisinde de ekipler tarafından 80 bin adet çiçek ekimi gerçekleştirildi.

Çağrı Merkezi ve Çek Gönder etkili oluyor!

 Lüleburgaz Belediyesinin hazırladığı çalışma programı doğrultusunda kent genelinde çalışmalar sürerken 4445539 numaralı Çağrı Merkezi ile Lüleburgaz Belediyesi Mobil Uygulaması’nda yer alan Çek Gönder Uygulamasından gelen talepler doğrultusunda da anında müdahale sağlıyor. Özellikle Çek Gönder Uygulamasından gelen talepler çok kısa bir süre içinde çözüme kavuşturuluyor.