Kırklareli Belediyesi’nin acı kaybı

» Genel » Kırklareli Belediyesi’nin acı kaybı

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emine Gürver Çetin, gözyaşları ile toprağa verildi.

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emine Gürver Çetin, bir süredir tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde, Cumartesi sabah 05:00’da hayata gözlerini yumdu. Evli ve 1 erkek çocuk annesi olan Çetin’in 49 yaşında hayata veda etmesi, mesai arkadaşları, STK’lar ve Kırklarelilileri yasa boğdu.

Çetin için, belediye binası önünde bir tören düzenlendi.

Burada güçlükle bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu; “Değerli dostlar. Hepimizin başı sağolsun. Emine kardeşimiz ile 10 yıldır birlikte çalışıyoruz. Gayretli, düzgün, dürüst, iyi ahlaklı, iyi huylu, özveriyle çalışan bir kardeşimizdi. İyi bir anne olduğunu, iyi bir eş olduğunu biliyorum. Hastanede bile o bizi teselli ederdi. Sevgili Emine. Seni daima hatırlayacağız. Seni seviyoruz. Hakkımız varsa sana helal olsun. Sen de bize helal et. Sen geride bıraktığın 49 yılda çok güzel hatıralarla eminim bu yolculuğa çıktın. Işıklar içinde uyu. Mekanın cennet olsun kardeşim. Hepimizin başı sağolsun.” dedi.

Emine Gürver Çetin’in cenaze namazı Kapan Camii’nde kılındı. Düzenlenen törene ve cenaze namazına Kırklareli Valisi Birol Ekici başta olmak üzere; siyasetçiler, iş insanları, sanatçılar, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda Kırklarelili katılım gösterdi.

Çetin daha sonra Kırklareli Mezarlığı’nda; ailesi ve sevenlerinin dualarıyla toprağa verildi.

Kaynak: Görünüm Gazetesi