İYİ Parti’den istifa edip CHP’ye katıldı, rozeti Özgür Özel taktı

» Büyük Manşet » İYİ Parti’den istifa edip CHP’ye katıldı, rozeti Özgür Özel taktı

İYİ Parti’den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP’ye katıldı. Yanıkömeroğlu’na rozetini CHP Genel Başkanı Özgür Özel taktı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, grup toplantısı öncesinde partisine katılan İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu’na rozetini taktı.

Özel Yanıkömeroğlu’nu, “Bugün Cumhuriyet Halk Partisi olarak uzun zaman sonra grubumuzdaki milletvekili sayısındaki artışı hep birlikte yaşayacağız. O yüzden kendisini kendim anons etmek istedim. İstanbul 3. Bölge milletvekili, ODTÜ inşaat fakültesinden mezun, dirençli kentler konusunda uzman, kadın politikaları konusunda önemli çalışmalar yapmış olan, yaklaşık 5 aydır bağımsız milletvekili olan ama Türkiye İttifakı için önemli katkılarını seçimde de gördüğümüz Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu’nu buraya davet ediyorum” diyerek kürsüye davet etti.

GENÇLER ÜYE OLMAK İSTEDİ, ÖZEL KÜRSÜYE ÇAĞIRDI

Özel, partiye katılmak istediğini söyleyen gençleri de kürsüye çağırarak rozet taktı. Özel gençlere rozetlerini takarken şunları söyledi:

“Zaten bizim hep böyle gençlerle ilgili umudumuz çok yüksek. Bir çağrı yaptık, bir tane Muhammed bir tane Mustafa kalktılar geldiler. Hoş geldiniz.Hani derler ya ‘insanın bir kez ter gitmesin işi, muhallebi yerken dişi kırılır’ ama bir de rüzgar oldu mu olacak bu iş arkadaşlar olacak bu iş. İnanın olacak bu iş.”