İYİ Parti’de bir istifa daha!

» Büyük Manşet » İYİ Parti’de bir istifa daha!

İYİ Parti’de istifa furyası devam ediyor. İYİ Parti Adıyaman Kurucular Kurulu üyesi Mithat Solgun istifa ettiğini duyurdu.

Yerel seçimler yaklaşırken İYİ Parti’de istifalar devam ediyor. İYİ Parti Adıyaman Kurucular Kurulu üyesi Mithat Solgun, partiden istifa ettiği açıkladı.

Mithat Solgun açıklaması şu ifadeleri kullandı:

“Daha partileşmeden Türkiye’nin gündemine oturan, her kesimden büyük bir vatandaş kitlesinin ve toplumsal muhalefetin umudu haline gelen bir partiyi, bitmek bilmeyen egolarıyla, kişisel hırs ve çekişmeleriyle, havaya girip kendilerini dev aynasında gören tavırlarıyla bitme noktasına getirdiler.

‘MİLLETİN KREDİSİNİ HOVARDACA HARCADILAR’

Milletin kendilerine açtığı sınırsız krediyi hovardaca harcadılar. Yola çıktıklarını yolda buldukları ile değiştirdiler. Kısacası kendilerine umut bağlayan milyonlarca vatandaşın saf, temiz halisane duygu ve beklentilerine yazık ettiler.

‘SADE BİR ÜYE OLARAK BİLE KALMAYI DOĞRU BULMUYORUZ’

Bunca yaşananlardan sonra şahsen İYİ Parti’de sade bir üye olarak bile kalmayı doğru bulmuyoruz. Ziyadesiyle huzursuz ve rahatsızız. Daha fazla ayrıntıya girmeden, büyük umutlarla, büyük bir beklenti ile üye olduğum İYİ Partiden bugün itibarıyla istifa ediyorum”

Solgun, geçmiş dönemde MHP İl Başkanlığı görevini yürüten ve istifa ederek İYİ Parti’ye geçmişti.

Kaynak: TELE 1