İşte Okan Buruk’un galibiyet planı! Manchester United’ı böyle yıkacak

» Gündem » İşte Okan Buruk’un galibiyet planı! Manchester United’ı böyle yıkacak

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray, A Grubu’ndaki ikinci maçında Manchester United deplasmanına konuk olacak. Gruptaki ilk maçında sahasında Kopenhag ile 2-2 berabere kalan sarı-kırmızılılar, Old Trafford’daki zorlu mücadeleden zaferle ayrılarak ilk 3 puanın almak istiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, TSİ 22.00’de başlayacak kritik mücadele öncesi galibiyet planını hazırladı. İşte detaylar…

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında Galatasaray, deplasmanda Manchester United ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Manchester United ile deplasmanda oynayacakları maç öncesinde tüm hazırlıklarını yaptı.

Ekibiyle birlikte rakibi detaylıca analiz eden Buruk, oyuncularından da United’ın mevcut zaaflarını kullanmasını istedi.

UNITED’DAKİ SAVUNMA KRİZİ

Takvim’in haberine göre; Deneyimli teknik adam, öncelikle United’ın savunma hattındaki zaafları değerlendirmek istiyor.

Ağır bir savunma hattına sahip olan United’ı defansın arkasına atılacak toplarda Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi ile vurmak istiyor.
Cimbom’un hocası ayrıca, orjinal pozisyonu olmamasına rağmen zorunluluktan sol bekte oynamak zorunda kalacak Amrabat’ı da Tete ve Boey ile zor duruma düşürmek istiyor.
Manchester United’ın yumuşak karnı olarak görülen sol kanadında Amrabat ile Rashford’un oynaması, avantaja çevrilmeye çalışılacak.

BURUK’TAN GÜVENLİ ORTA SAHA

Öte yandan Buruk’un bugünkü zorlu maçta orta alanda merkezde Lucas Torreira ile Kaan Ayhan’ı oynamayı düşündüğü öğrenildi.

Bu durumda Tete ve Zaha kanatlardan rakibi zorlarken, Kerem Aktürkoğlu da 10 numarada görev alacak ve Icardi’ye gol pozisyonları hazırlayacak.

4-4-1-1 ve 4-4-2 sistemleri üstünde duran Buruk, maçın gidişatına göre farklı kombinasyonları da devreye sokmayı düşünüyor.

Kaynak: Fotomaç