İmamoğlu’ndan Özel’e başarı mesajı

» Büyük Manşet » İmamoğlu’ndan Özel’e başarı mesajı

Özgür Özel adaylığını açıklarken Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla başarı diledi. CHP Grup Başkanı Özgür Özel, bugün genel başkanlık adaylığını resmi olarak açıkladı. Özel’e 62 vekil ve 32 Parti Meclisi üyesi de destek verdi. Özel’in adaylığını açıkladığı dakikalarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan başarı paylaşımı geldi. CHP Grup Başkanı Özgür Özel, […]

Özgür Özel adaylığını açıklarken Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla başarı diledi.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, bugün genel başkanlık adaylığını resmi olarak açıkladı.

Özel’e 62 vekil ve 32 Parti Meclisi üyesi de destek verdi.

Özel’in adaylığını açıkladığı dakikalarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan başarı paylaşımı geldi.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkan adaylığını “Atatürk’ün partisini  iktidar yapmak için genel başkanlığa adayım” sözleriyle resmen duyurdu.

Özel’e destek veren milletvekilleri ve PM ve MYK üyeleri de Özel’in CHP Genel Merkezi’ndeki basın toplantısı öncesi salona geldi.

Gazete Duvar’da yer alan habere göre Özel’e destek veren partililer basın toplantısı öncesi salonda birlikte fotoğraf verdi.

Özel'e destek veren isimler

Özel’e destek veren isimlerden bazıları şöyle: Burhanettin Bulut, Ahmet Vehbi Bakıroğlu, Bekir Başevirgen, Alpay Antmen, Candan Yüceer, Gökçe Gökçen, İsmail Atakan Üniver, Ayhan Barut, Süleyman Bülbül, Özgür Karabat, Gökan Zeybek, Veli Ağbaba, Seyit Torun, Çetin Arık, Feti Açıkel.

özel in esi-kızı

Özel’in eşi Didem Özel ve kızı İpek Özel de açıklamayı izlemek üzere salonda yerini aldı

İMAMOĞLU’NDAN PAYLAŞIM

Özel’in adaylığını açıkladığı dakikalarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da sosyal medyada ilginç bir paylaşım yaptı. İmamoğlu, “CHP değişirse Türkiye değişir. Türkiye’nin değişimi için yola çıkan Özgür Özel’e ve yol arkadaşlarına başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

imamoğlu