İmamoğlu’ndan 1 Mayıs mesajı

» Büyük Manşet » İmamoğlu’ndan 1 Mayıs mesajı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla sosyal medya hesabından video yayınladı.

İmamoğlu paylaşımına, “Emeğin, dayanışmanın, mücadelenin bayramı #1Mayıs kutlu olsun.” notunu düştü.

Sosyal medya platformu X’ten  açıklama yapan İmamoğlu, “İstanbul’un ve Türkiye’nin üreten alınterileriyle ülkemizi sırtlayan işçileri ve emekçileri 1 Mayıs İşçi Bayramınız kutlu olsun.

1 Mayıs aynı zamanda dayanışma demektir.

5 yıl boyunca vatandaşını ayırt etmeden dayanışmacı belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiledik sergilemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Kadınların çalışma hayatında güçlü şekilde temsil edildiği, çocuk işçilerin okullarına döndüğü, çalışma saat ve koşullarının Avrupa standartlarına getirildiği bir Türkiye’yi oluşturma yolunda 1 Mayıs Uluslararası İşçi Bayramınız kutlu olsun.

Eşitlik ve özgürlük mücadelesi ile yoksulluğun söküp atıldığı refah ve toplumsal barışın sağlandığı bir Türkiye hayali yolunda 1 Mayıs kutlu olsun.

Emeğin teknoloji ile buluştuğu, emekçinin zihinsel gelişimini en iyi şekilde sağladığı mutluluk ve emeğin birlikte harmanlandığı bir Türkiye adına yaşasın 1 Mayıs diyorum.

Tüm emekçilerin o güzel ellerinden öpüyorum. Bayramınız kutlu olsun.”