Gaziantep’te aile dehşeti!

» Büyük Manşet » Gaziantep’te aile dehşeti!

Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde 2 oğlunun bıçaklı saldırısına uğrayan baba hayatını kaybetti. Kaçan 2 kardeş jandarma ekiplerince yakalandı.

Gaziantep Oğuzeli ilçesi kırsal Çaybeyi Mahallesi’nde, dün akşam saatlerinde Halaf  ve Abdurrahman Açıkbaş adın da 2 kardeş, mal ve arsa konuları nedeniyle uzun  süredir babaları Müslüm Açıkbaş ile tartışma halinde anlaşmazlık yaşıyordu.

Yaşanan anlaşmazlık sonrası iki oğul, babalarının arazisinde bulunan fıstık ağaçlarına zarar verdi.

Bununla da kalmayan 2 kardeş, dün gece geç saatlerde babalarını tehditler savurdu.

Müslüm Açıkbaş, iki oğlunun tehditleri karşısında karısı Gonca ve en küçük oğlu Müslüm Caner Açıkbaş da yanına alarak köyden ayrılmak için yola çıktı.

Bu sırada takipte olan Halaf ve Abdurrahman, babaları, üvey anneleri ve küçük kardeşlerine pusu kurarak bıçaklı saldırı düzenledi.

BABA HAYATA TUTUNAMADI

Saldırı sonrası Müslüm Açıkbaş ağır yaralanırken, eşi Gonca ile oğlu Müslüm Caner hafif yaralanmayla olayı atlatırken, Olay sonrası Oğuzeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan baba Müslüm Açıkbaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Açıkbaş’ın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere akrabalarına teslim edildi.

Yaralıların tedavisinin ise sürdüğü belirtildi.

BABA KATİLİ OLDUĞU İDDİA EDİLEN KARDEŞLER YAKALANDI

Olay sonrası kaçan 2 katil zanlısı kardeş ise kolluk kuvvetleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan zanlıların karakoldaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.