Galatasaray ve Fenerbahçe coşkuyla karşılandı!

» Gündem » Galatasaray ve Fenerbahçe coşkuyla karşılandı!

Suudi Arabistan yönetimini protesto ederek maça çıkmayan Galatasaray ve Fenerbahçe kafilesini taraftarlar havaalanında coşkuyla karşıladı.

Suudi yöneticilerin Atatürk pankart ve tişörtlerine izin vermemesi nedeniyle TFF Süper Kupa Finali’ne çıkmayan ve yurda dönen Fenerbahçe ve Galatasaray’ı karşılamak isteyen taraftarlar coşkuyla havalimanlarına akın etti.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Fenerbahçe’nin dönüşünü bekleyen taraftarlar, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” ve “İşte taraftar işte Türkiye” sloganları attı ve İzmir Marşı’nı söyledi.

Fenerbahçe kafilesini taşıyan uçak saat 06.15 dolaylarında Sabiha Gökçek Havalimanı’na iniş yaptı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, açıklama yapmadan kendisini bekleyen araca binerek havalimanından ayrıldı.

Takım otobüsünden megafonla taraftarlara seslenen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Bütün taraftarlarımıza, hepinize buraya kadar geldiğiniz için çok teşekkür ederiz” dedi.

Taraftarlar, “Türkiye sizinle gurur duyuyor” sloganlarıyla sarı kırmızılı kafileyi taşıyan otobüsü Havalimanı’ndan uğurladı.

Galatasaray’ın yurda dönüşünü karşılamak için ise İstanbul Havalimanı’na yoğun bir taraftar akını oldu. Takımlarını bekleyen taraftarlar 10. Yıl ve İzmir marşları ile Andımız’ı okudu.

Sarı kırmızılı kafileyi taşıyan uçak, saat 05.30 itibarıyla İstanbul Havalimanı’na ulaştı. Kafileyi karşılayan taraftarlar, “Türkiye sizinle gurur duyuyor” sloganları attı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, açıklama yapmadan kendisini bekleyen araca binerek İstanbul Havalimanı’nı terk etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise taraftarları selamladıktan sonra, açıklama yapıp yapmayacağı sorusuna “Kulübümüz gerekli açıklamaları yaptı” deyip kendi aracıyla Havalimanı’ndan ayrıldı.

Sarı kırmızılı kafile, eşyalarını alarak Havalimanı’nı terk etti.