Delil Aysal için istenen ceza belli oldu

» Büyük Manşet » Delil Aysal için istenen ceza belli oldu

Türkiye’nin dehşete düşerek izlediği İzmir’deki korkunç cinayetin katil zanlısı Delil Aysal için istenen ceza belli oldu.

İzmir’de Taksici Oğuz Erge’yi soğukkanlılıkla katleden Delil Aysal için istenen ceza belli oldu.

12 Punto’dan Müslim Sarıyar’ın haberine göre, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Aysal hakkında, “nitelikli kasten adam öldürme”, “nitelikli yağma” ve “ruhsatsız silah taşıma” suçlarından dava açılırken ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

NE OLMUŞTU?

İzmir Gaziemir’de, 31 Aralık saat 03.30 sıralarında evli ve 2 çocuk babası Oğuz Erge’nin kullandığı taksiye, yüzünde medikal maske ve başında kapüşon bulunan Delil Aysal, müşteri olarak bindi. Taksi şoförü Erge’yi bir süre taksiyi çeşitli adreslerde dolaştıran Delil Aysal, ineceğini söyleyip cebinden para alır gibi yaparak, yanındaki tabancayı çıkardı.

OĞUZ ERGE’YE 3 KEZ ATEŞ ETTİ

Delil Aysal, peş peşe 3 el ateş edip taksici Erge’yi yaraladı. Ardından taksiyi ve şoförün cebini karıştıran Delil Aysal, Erge’nin kulaklık ve cep telefonunu gasbedip, boş kovanları aldıktan sonra kaçtı.

TAKSİCİ OĞUZ ERGE KURTARILAMADI

Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarıyla, olay yerine gelen sağlık ekipleri, direksiyonun başında yaralı halde bulunan Erge’yi, ambulansla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Oğuz Erge, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.