Cesedi canlı yayında bulunmuştu!

» Gündem » Cesedi canlı yayında bulunmuştu!

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Şaban Ataş’ın korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Ataş’ın eski eşi Emine Karabulut, kan donduran olayı canlı yayın çıkışı tek tek anlattı. Cesedi tanınmaz halde bulunan Ataş’a DNA testi yapılacağı açıklandı.
Türkiye, Müge Anlı’da gündeme gelen korkunç cinayetle sarsıldı. Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde 22 Mart’ta kaybolan 52 yaşındaki Şaban Ataş’tan bir daha haber alınamadı. Bunun üzerine aile üyeleri Müge Anlı ile Tatlı Sert’e katıldı. Ataş’ın bir süre önce boşanmalarına rağmen aynı evi paylaştığı eski eşi Emine Karabulut, canlı yayın çıkışında baş başa görüştüğü Müge Anlı’ya korkunç cinayeti anlattı.
Eski kocasının arkadaşı Burhanettin Öztürk ile aşk yaşayan Emine Karabulut, “Kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı. Burhanettin, Şaban’ı iple boğdu. Ardından cesedi götürdü” ifadelerini kullandı. Canlı yayın sırasında Müge Anlı ekibi Şaban Ataş’ın cesedinin bulunduğu noktaya da ulaştı.
Ataş’a ait olduğu belirlenen ceset, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığınca kasten adam öldürme suçundan yürütülen soruşturma kapsamında Karabulut, 2 oğlu ve annesi ile Burhanettin Öztürk olman üzere toplam 5 şüpheli gözaltına alındı.
Cinayetle ilgili soruşturma sürerken, taşların altına gömülü halde bulunan Ataş’ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsiye alındı. Cesedin vücut bütünlüğü tanınmaz halde olduğu için DNA testiyle tespit yapılacağı açıklandı.
Emine Karabulut, Durkadın Karabulut, Burhanettin Öztürk, Mert Ataş ve Mehmet Ataş’ın ise emniyetteki işlemleri tamamlandı. 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.