Botoksu bitiren yöntem!

» Büyük Manşet » Botoksu bitiren yöntem!

Erken yaşlanmayı önlemek ve cildinizdeki yaşlanma izlerinden kurtulmak için uygulayabileceğiniz pek çok yöntem var. Genellikle yaşlanma görüntüsünü ortadan kaldırmak için botoks ve estetik işlemler çok popüler olsa da en az bu işlemler kadar etkili doğal yöntemler de var. Derin kırışıklıklar üzerinde bile etkili olan bu doğal yöntemlere bir şans verebilirsiniz.

Yaşlanmak kaçınılmaz. Dolayısıyla 30’lu yaşlar sonrasında da yaşlanma izleriyle karşı karşıya kalmanız doğaldır. İnce çizgiler, kırışıklıklar, sarkma, cilt lekeleri en belirgin yaşlanma belirtileri arasında yer alır.

Cildinizin yaşlanmasını engellemek ve her yaşta genç görünmek için bazı alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz.

Yeterli ve dengeli beslenme, stresten uzak durma, uyku düzeni ve doğru ürünlerle yapılan cilt bakımı cildinizin erken yaşlanmasının önüne geçer.

Ancak bazen yaptığınız tüm uygulamalar bunun için yeterli gelmez. Botoks gibi estetik ve iğne gerektiren işlemlere başvurmak zorunda kalabilirsiniz.

Botoks gibi işlemler yaptırmak istemiyorsanız da en az onun kadar etkili olan doğal yöntemler var. Bu doğal yöntemler cilde dolgunluk kazandırıyor, kırışıklıkları yok ediyor.

Genç ve canlı bir cilde sahip olmak sizin elinizde. Cildi koruyan ve yaşlanma belirtileri ile savaşan doğal yağlarlar her zaman genç görünen bir cilde sahip olabilmeniz mümkün.

Doğru doğal yağlar cilt bakımı sorunlarınızın çoğunu çözmeye yardımcı olabilir. Derin kırışıklıklar üzerinde etkili olan ve 1 damlası bile mucize özellikler taşıyan doğal yağları tek tek araştırdık.

AVOKADO YAĞI

Avokado yağı, cildi dış etkenlere karşı güçlendirir ve korur. Özellikle güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı mücadele eder. İçerisine A ve K vitamini barındıran avokado yağı, antioksidanlar açısından zengindir.

Avokado yağı, cildi her zaman canlı tutar. K vitamini sayesinde cildin elastikiyetini artırır. Böylece avokado yağı, yaşlanma belirtileriyle mücadelede, sıkı, genç, pürüzsüz, parlak bir cildi teşvik etmede faydalıdır.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

Cilt her zaman neme ihtiyaç duyar. Hindistan cevizi yağı da cildin nem ihtiyacını karşılar ve nemi ciltte hapseder. Hindistan cevizi yağı ciltteki iltihabı ve tahrişi yatıştırır. Vücudun doğal kolajen üretimini artırarak kırışıklıkları ve ince çizgileri etkili bir şekilde azaltır.

Hindistan cevizi yağı özellikle kuru ciltler üzerinde çok etkilidir. Hindistan cevizi yağı ciltte meydana gelen kuruluk, kaşıntı, kızarıklık ve tahriş sorununu ortadan kaldırır.

KUŞBURNU YAĞI

Kuşburnu yağı içerisindeki bileşenler sayesinde kırışıklıkları, ince çizgileri, koyu lekeleri ve hiperpigmentasyonu azaltır. Kuşburnu yağı içerisinde bol miktarda A vitamini barındırır. A Vitamini, beta-karoten ve likopen nedeniyle yaşlanmayı geciktiren en iyi uçucu yağı olarak kabul edilir.

Kuşburnu yağı kolajen üretimini destekler. Cildi nemlendirir. Olgın ciltlerin her zaman genç ve canlı görünmesine destek olur.

TATLI BADEM YAĞI

Tatlı badem yağı, düzenli kullanıldığında kırışıklıkları ve ince çizgileri gözle görülür bir şekilde azaltır. Yüksek düzeyde A Vitamini ve Omega-3 yağları gibi esansiyel yağ asitleri cildinizi güneşin zararlarından korur.

Tatlı badem yağını tüm cilt tipleri kullanabilir. Özellikle hassas ve kuru bir cilt tipiniz varsa tatlı badem yağı cilt bakımı için size çok faydalı olabilir.

Kaynak: Posta