Boşanma aşamasındaki eşinden kurtaran polis taciz etti

» Büyük Manşet » Boşanma aşamasındaki eşinden kurtaran polis taciz etti

Sosyal medya fenomeni Büşra Karademir’in boşanma aşamasındaki eşi kapıya dayandı. Karademir, polisi aradıktan sonra ifade vermeye gitti. İddiaya göre ifadesi alındıktan eve bırakan polis taciz ettiği için Karademir polisi vurdu.

  • 36 YIL HAPSİ İSTENDİ

    36 YIL HAPSİ İSTENDİSöz konusu olay İzmir’de yaşandı! Kocası kapıya dayanınca polisten yardım isteyen kadına polis tacizde bulundu. Olay silahlı yaralamayla bitti. Polis memuru açığa alındı. Silahı ateşleyen Büşra Karademir’in 18 yıl polis memurunun ise 36 yıl hapsi istendi.


  • POLİSTEN TACİZ! ‘DUDAKLARIN ÇOK GÜZEL BANA SARIL SEVGİLİ OLALIM’

    POLİSTEN TACİZ! 'DUDAKLARIN ÇOK GÜZEL BANA SARIL SEVGİLİ OLALIM'Sabah Gazetesi’nin haberine göre 50 yaşındaki polis memuru S.A, Büşra Karademir’e tacizde bulundu. Soruşturma tamamlandı.


  • Dosyaya geçen kayıtlara göre S.A, Büşra Karademir’e ‘Dudakların çok güzel, bana sarıl sevgili olalım’ deyip öpmeye kalkıştı. Taciz devam ederken Büşra Karademir, S.A’nın silahıyla onu vurdu.


  • DİĞER POLİS TANIKLIK YAPTI

    DİĞER POLİS TANIKLIK YAPTIBüşra Karademir’i eve bırakan diğer polis memuru Ş.M de tanıklık yaptı.


  • Verdiği ifadede S.A’nın daha önce de Karademir’i sıkıştırıp tacizde bulunduğunu anlattı. Savcılık tarafından polis memuru S.A’nın 36 yıl, Büşra Karademir’in ise 18 yıl hapsi istendi.



Kaynak: Sabah