Bir imza ile istismarcı imamın cezası artabilir

» Büyük Manşet » Bir imza ile istismarcı imamın cezası artabilir

Change.org kullanıcısı Eda Yılmaz, cami imamı M.A’nın, Kuran kursuna gelen 9 yaşındaki bir çocuğu 11 yıl boyunca istismar etmesinin ortaya çıkmasının ardından ceza alması için imza kampanyası başlattı.

11 yıl boyunca bir çocuğu istismar eden imama en ağır ceza verilsin!

Adana’nın Kozan ilçesinde bulunan Ahmet Yesevi Cami imamı M.A, 11 yıl boyunca camideki Kuran kursuna gelen 9 yaşındaki bir çocuğu istismar ettiği iddiasıyla tutuklandı. “İmam tutuklu yargılanıyor ancak caydırıcı bir ceza verilmezse çocuklara yapılan bu istismar sürüp gidecek” diyen Eda Yılmaz, sanığın en ağır şekilde cezalandırılması talebiyle change.org’da kampanya başlattı.

İmza kampanyasında şu ifadeler yer aldı:

” Türkiye’de ardı arkası kesilmeyen istismar haberlerine bir yenisi daha eklendi. Kozan ilçesinde bulunan Ahmet Yesevi Cami imamı M.A, 11 yıl boyunca camideki Kuran kursuna gelen bir çocuğu istismar ettiği iddiasıyla tutuklandı. Sanık çocuğa 9 yaşından itibaren tecavüz etmiş. Görüntülerini kaydetmiş ve birine anlatırsa kayıtları yaymakla tehdit etmiş. İmam tutuklu yargılanıyor ancak caydırıcı bir ceza verilmezse çocuklara yapılan bu istismar sürüp gidecek. Sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz”