Başkan Soyer: İzmir’in 50 yılını garantiye aldık

» Büyük Manşet » Başkan Soyer: İzmir’in 50 yılını garantiye aldık

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katılımıyla ”Büyük Altyapı Yatırımları Toplu Açılış ve Temel Atma” töreni gerçekleştirildi.  

İzmir Büyükşehir Belediyesinin Su Yönetimi Vizyonu çerçevesinde İZSU Genel Müdürlüğü tarafından 28 milyar liralık yatırımla hayata geçen ve İzmir’in 50 yıllık altyapı sorunlarını çözüme kavuşturan projelerin ‘Geleceğe miras‘ sloganıyla tanıtıldığı ”Büyük Altyapı Yatırımları Toplu Açılış ve Temel Atma” töreni gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir Milletvekilleri ve CHP’li ilçe belediye başkanları katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir’in törende vatandaşlara hitap ederek, “İzmir daima kendi kaderini belirleyen, çok ses, çok renk ,çok nefes ile zenginleşen demokrasinin en kuvvetli kalesidir. Bu şehir kendi gücü ile yükselmeye, kendi direnci ile ayakta kalmaya devam edecektir. İlk sözümüzde son sözümüzde, son nefesimizde İzmir! Benimle birlikte yola devam etmeye var mısınız?” ifadelerine yer verdi.

CHP’deki adaylık sürecindeki belirsizliklerin sürdüğü yerel seçim sürecinde ‘İzmir Tunç’tur Tunç kalacak’ ve ‘İzmir seninle gurur duyuyor’ sloganları atıldı.

Başkan Soyer, ‘Büyük Altyapı Yatırımları Toplu Açılış ve Temel Atma’ töreninde şu ifadeleri kaydetti:

“5 yıl boyunca sadece İzmir için bu kentte yaşayan hemşehrimiz için canla başla aşkla çalıştım. 4,5 milyon İzmirlinin geleceği çalınmasında diye mücadele ettim.Bir yandan geçmişin halı altına süpürülmüş tüm meselelerini çözmeye bir yandan da bu şehri ganimet olarak görenlerin oyununu bozmaya çalıştım. Çeşme başta olmak üzere cennet şehrimize göz diken rantiyeciler ile kavga ettim.

Çünkü biz gücümüzü güzel İzmirimizin temiz kalpli insanlarından alıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan yürüyoruz. İzmir daima kendi kaderini belirleyen, çok ses, çok renk ,çok nefes ile zenginleşen demokrasinin en kuvvetli kalesidir. Bu şehir kendi gücü ile yükselmeye, kendi direnci ile ayakta kalmaya devam edecektir. İlk sözümüzde son sözümüzde, son nefesimizde İzmir! Benimle birlikte yola devam etmeye var mısınız? Değerlerimiz koruyup geliştireceğiz, yeni hedeflere ulaşacağız, birlikte emek vermeye hazır mısınız?”