Ayşe Ateş Ali Babacan’la görüştü!

» Büyük Manşet » Ayşe Ateş Ali Babacan’la görüştü!

Ayşe Ateş, Ankara’da suikast sonucu öldürülen eşi Sinan Ateş’in davası için bu kez de DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüştü

Ayşe Ateş Ali Babacan’la görüştü!

Ankara‘da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş‘in eşi Ayşe Ateş, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüştü.

Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüştü.

Görüşmede Babacan ile birlikte Zeynep Babacan, Mustafa Yeneroğlu, Elif Esen, İdris Şahin, Sadullah Ergin ve Mehmet Emin Ekmen de yer aldı.

Görüşmenin ardından ikili açıklama yaptı.

Ayşe Ateş, “1 Temmuz’daki davaya Babacan’ı da davet ettiğini söyleyerek ‘hukuki anlamda ilk duruşmaya davet ettim onlarla beraber adalet yürüyüşüne devam edeceğiz.” dedi.

Ayrıntılar Gelecek…

SİNAN ATEŞ’İN ÖLÜMÜ

30 Aralık 2022 tarihinde; akrabası Selman Bozkurt ile Çankaya’nın Kızılırmak Mahallesi’ndeki 1456. Sokak’ta, bir aracın arkasına saklanmış Eray Özyağcı’nın silahlı saldırısına uğradı.

Özyağcı tarafından sıkılan bir mermi Bozkurt’a, beş mermi ise Ateş’e isabet etti.

Bozkurt omzundan yaralandı, Ateş ise ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede öldü.

Yapılan otopsi raporuna göre, Ateş’e isabet eden beş kurşunun; biri çenesinden girip başının üstünden, biri karnının solundan girip belinden, sol bacağının kasık bölgesinden giren bir kurşunun vücudundan çıkış noktası bulunurken; aynı yerden giren bir diğer kurşunun ve sağ kasığından giren bir kurşunun vücudundan çıkış noktası bulunamadı.

AYŞE ATEŞ ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinden sonra şu açıklamalarda bulunmuştu:

Beni ve kızlarımı gerçekten uzun uzun dinledi. Kızlarım da uzun bir konuşma yaptılar, sohbet ettiler kendisiyle. Durumu anlattım, izah ettim, dosya hakkında konuştuk.

Çok memnun bir şekilde yanından ayrıldık, mutlu bir şekilde kızlarım da. Deyim yerindeyse dertleştik aslında, o havada bir görüşme geçti.

Kendisi de gerekenin hızlı bir şekilde yapılacağını söyledi.