Ankara’da endişelendiren hareketlilik

» Büyük Manşet » Ankara’da endişelendiren hareketlilik

Ankara’da, İçişleri Bakanlığı ile TBMM arasındaki bölgede, polislerin üzerine doğru sırt çantasıyla koşan şüpheli etkisiz hale getirildi.

Ankara Kızılay’da trafik akışının durdurulduğu, İçişleri Bakanlığı ile TBMM arasındaki bölgeye çok sayıda polis ekibinin intikal ettiği ifade edildi.

Devriye görevi yapan polislerin üzerine doğru sırt çantasıyla koşan şüphelinin vurularak etkisiz hale getirildiği aktarıldı. Yaralı olarak ele geçirilen şahıs hastaneye kaldırıldı.

Yapılan incelemede şahsın psikolojik tedavi gördüğü tespit edildi. Ayrıca şahıs hakkında ailesi tarafından 11 Aralık 2023 tarihinde kayıp müracaatında bulunulduğu öğrenildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, iddialar üzerine olaya ilişkin sosyal medya hesabında şu açıklamayı yaptı:

Bu gece saat 23.30’da Vekâletler Caddesinde devriye görevi yapan, polisimizin üzerine doğru şüpheli hareketlerde bulunup koşarak gelen,  sırt çantalı 29 yaşındaki Y.E.Ş. adlı şahıs, dur ihtarına uymamış, emniyet güçlerimizce yaralı olarak yakalanmıştır.

Şahıs hasteneye kaldırılmıştır.

Yapılan incelemede şahsın 11 Aralık 2023 tarihinde ailesi tarafından kayıp  müracaatında bulunulduğu ve psikolojik tedavi gördüğü tespit edilmiştir.”