AKP’nin Muğla adayı Aydın Ayaydın partiyi böldü iddiası

» Genel » AKP’nin Muğla adayı Aydın Ayaydın partiyi böldü iddiası

AKP’li Ayaydın’ın, partiyi böldüğü iddia edildi. Muğla‘da AKP’nin seçim çalışma ofisleri kapatıldı, broşürler ormanlık alana atıldı.

AKP’nin Muğla Büyükşehir Belediyesi adayı Aydın Ayaydın’ın partiyi böldüğü iddia edildi. Muğla‘da AKP’nin seçim çalışma ofisleri kapatıldı, broşürler ormanlık alana atıldı.

CiddiGazete’den Murat Sökdü’nün haberine göre Fethiye’de Aydın Ayaydın’ın seçim çalışmaları için hazırlatılan çalışma ofisi binası için kaymakamlığa bilgi dilekçesi veren AKP teşkilatı, yeni bir dilekçe ile bayrak ve flamalarla donatılan seçim çalışma ofisini iptal ettirdi.

“FLAMALAR SÖKÜLDÜ”

Gerekçe gösterilmeden vazgeçildiği söylenen seçim çalışma ofisi için hazırlananlar ise kaldırıldı. Gerekçesiz iptal isteminin ardından AKP’liler birbirine girdiği iddia edildi. Öte yandan Aydın Ayaydın çalışma ofisinin AKP bayraklarıyla süslenen binasından tüm flama ve tanıtım afişleri söküldü.

“BROŞÜRLER ORMANLIK ALANA ATILDI”

Yaşam tarzı ve geçmişindeki iddialar nedeniyle AKP’lilerin büyük çoğunluğu tarafından kabul görmeyen Aydın Ayaydın ile ilgili ilginç bir gelişme daha yaşandı. Aydın Ayaydın için hazırlatılan seçim tanıtım broşürlerinin halka dağıtılmadığı, yol kenarlarına ve ormanlık alanlara atıldığı ortaya çıktı.