Akhisar Sanayi Sitesi, güvenlik kameraları ile korunuyor

» Gündem » Akhisar Sanayi Sitesi, güvenlik kameraları ile korunuyor

Akhisar Belediyesi, sanayi sitesinde yaşanan güvenlik sorunlarını çözmek amacıyla 20 farklı noktaya 40 güvenlik kamerası yerleştirdi.

Sanayi esnafı, bu uygulama sayesinde yaşanan hırsızlık olaylarında düşüş olduğunu ve kaza gibi olumsuz olaylarda oldukça fayda sağladığını belirterek destekleri için Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkürlerini iletti.

 

HALKIMIZIN HUZURU VE GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Akhisar esnafının huzur ve güvenliğinin her zaman öncelikleri olduğunu belirten Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Akhisar sanayi sitemizin en büyük problemlerinden biri olan güvenlik sorunlarını çözmek adına, 20 farklı noktaya 40 güvenlik kamerası yerleştirdik.

Hırsızlık, kaza gibi yaşanabilecek olumsuz olayların önüne geçmek ve sanayi esnafımızın huzurunu sağlamak için attığımız bu adım, şimdiden olumlu sonuçlar vermeye başladı. Oda başkanlarımız ve esnaflarımızdan oldukça güzel yorumlar aldık. 7 gün 24 saat kayıt alan bu uygulamanın kontrolünü de sanayi sitemizdeki esnaf odalarımıza verdik. Kör nokta kalmayacak şekilde çalışmalarımızı genişleteceğiz. Halkımızın huzuru ve güvenliği için çalışmaya ve daha yaşanabilir bir Akhisar için hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

DÜKKANLARIMIZI DAHA RAHAT KAPATIP EVİMİZE GİDEBİLİYORUZ

Yeni güvenlik sistemiyle birlikte sanayi esnafının uygulamadan memnun olduğunu söyleyen Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı İsmail Ersöz, “Sanayi sitemizin en önemli sorunlarından birisi güvenlik sorunuydu. Sağ olsun Akhisar Belediye Başkanımız Besim Dutlulu bizim yardım çağrımıza duyarsız kalmadı. Güvenlik kameralarının aynı zamanda caydırıcı yönü de var. Hırsızlık olayları en aza düştü. Biz de artık dükkanlarımızı daha rahat kapatıp evimize gidebiliyoruz. Desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz Akhisar Belediye Başkanımız Besim Dutlulu’ya tüm sanayi esnafımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Akhisar Marangozcular ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Güleç ise Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya sanayi esnafının can ve mal güvenliğini düşündürerek gerçekleştirdiği güvenlik kamerası hizmetinden dolayı teşekkür etti.