AK Parti’nin adayı Menzil hayranı çıktı!

» Büyük Manşet » AK Parti’nin adayı Menzil hayranı çıktı!

AK Parti’nin Aydın Çine Belediye Başkan adayı Ali Dinçer’in seçimlerden önce Adıyaman’da bulunan Menzil cemaati üyelerini ziyaret ederek onlarla fotoğraf paylaşması tartışma konusu oldu.

Özel Haber / Ege Saati Haber Merkezi

Yerel seçimlere 1 gün kala adaylar arasında seçim yarışı devam ediyor.

Çine ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevinde bulunan ve AK Parti’den aday gösterilen yapan Ali Dinçer, Menzil cemaati üyeleriyle yakınlığı ile biliniyor. Dinçer, cemaat üyeleri ile yakınlığını gizlemediği gibi ziyaretlerini de sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Dinçer’in paylaşımlarına CHP’liler tepki gösterdi. Paylaşımlarda, “AK Parti’nin adayları hizmet ve proje üretmek yerine cemaat ile olan fotoğraflarını paylaşıyor. Bizim adayımızı ağır iftiralar atarak karalıyorlar. Yarın sandıkta seçmen bunlara dersini verecek. Çine Menzilci adaya oy vermez” dedi.

BEN ADIYAMAN’A GİTMEDİM

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan adayı Mehmet Kıvrak, Evciler Mahallesi’nde halk ile buluştu.

Kıvrak, “Benim aday olmamı halkımız istedi. Ben bugüne kadar sizlerin düğününe, cenazenize geldim. İyi gününüzde de kötü gününüzde de hep beraber olduk. Mehmet Kıvrak olarak her zaman sizlerle beraberdim. Birileri gibi Adıyaman’a, oraya buraya gitmedim. Ben halk insanıyım, içinizden birisiyim. Düne kadar halkın içine girmeyen seçime son iki ay kala ortaya çıkan insanlar, hangi düğüne, hangi cemiyete gitmiş daha önce? Ben dün olduğu gibi bugün ve yarın da halkımın içindeyim” dedi.