CHP’li sahte danışmanlar propaganda başlattı!

» Büyük Manşet » CHP’li sahte danışmanlar propaganda başlattı!

İzmir’in Bergama ilçesinde kendini Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olarak tanıtan bir kişi, “Kılıçdaroglu’nun ‘CHP’ye oy vermeyin'” diye talimat yolladığını iddia etti.

İzmir’in Bergama ilçesine kendisini eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olarak tanıntan bir kişi, “Kılıçdaroglu’nun talimatını getirdim. “CHP’ye oy vermeyin’ diyor” iddialarıyla ilçeyi karıştırdı.

Yaşananların duyulmasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nun böyle bir talimatı olmadığını açıklayan CHP Bergama Belediye Başkan adayı Tanju Çelik, ilçeyi karıştırmaya çalışan kişinin de Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olmadığını söyledi.

“DÜRÜST OLUN, AHLAKLI OLUN”

Sosyal medya üzerinden yaşananları değerlendiren ve “Yalanlarla, kumpaslarla Bergamalı’yı kandıramazsınız!” diyen Çelik, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sahte kimliklerle, yalanlar ve kumpaslarla Bergama’nın sokaklarında dolaşanlar; sizi uyarıyorum. Nerede ne yaptığınızı biliyorum, buna devam etmeyin.
İnsan onuru, seçim kazanmaktan önemlidir, dürüst olun, ahlaklı olun”

 

“KEMAL KILIÇDAROĞLU, CHP ADAYLARINI YÜREKTEN DESTEKLEMEKTEDİR”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçek danışmanı Dr.Ramazan Kubat ise yurttaşlara kendini danşman olarak tanıtan kişilere inanmama çağrısında bulundu.

Kubay yaptığı yazılı açıklamada, “İzmir’İn Bergama ilçesinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olduğunu söyleyen bazı şahısların, CHP’ye oy verilmemesi yönünde propaganda yapmış olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Genel Başkanımızın ne böyle bir danışmanı vardır ne de böyle bir talimatı vardır. Aksine Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu; yurdun her yerine CHP adaylarını yürekten desteklemektedir. Bizlere de talimatı bu doğrultudadır. 

Özellikle Bergama’da milliyetçi hassasiyetlerine inandığımız, Prof. Dr. Tanju Çelik hocamın yendien Kuvayı Milliye yapısı olarak da yanında ve destekçisi olduğumuzu bildiririz” ifadelerini kullandı.