Deniz Dalgıç: 31 Mart’ta bayramımızı kutlayacağız

» Büyük Manşet » Deniz Dalgıç: 31 Mart’ta bayramımızı kutlayacağız

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç’ın “Deniz Buluşmaları” Yeni Mahalle’de coşkulu katılımla gerçekleşti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, ‘Deniz Buluşmaları’nı bir yenisini Yeni Mahalle’de gerçekleştirdi. Mudanyalılarla Lokma ve çay eşliğinde sohbet eden Deniz Dalgıç, vatandaşın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Her geçen gün büyüyüp, çoğaldıklarını vurgu yapan Dalgıç, “Her şey çok güzel gidiyor. Hemşerilerimin gösterdiği bu sevgi seli karşısında heyecanımız daha da artıyor. Her geçen dakika oylarımız da artıyor, gümbür gümbür geliyoruz. 31 Mart’a doğru son derece pozitif bir şekilde ilerliyoruz. Cumartesi arifeyi, pazar günü de bayramımızı kutlayacağız.” dedi.

Yurttaşların “Neden size oy versinler” sorusuna cevap veren Dalgıç, “Ben de onlara diyorum ki; böyle güzel bir grubun parçası olmak, kendileri için dertlenen birileriyle yürümek istiyorlarsa bize oy versinler. Mudanya’nın dönüşümünü ve değişimini istiyorlar, daha uygarca, hep birlikte, kol kola, omuz omuza yürümek istiyorlarsa bize oy versinler. Bizim kavgayla, gürültüyle, şamatayla işimiz yok. Bu bir hizmet yarışı… Bu bir demokrasi şöleni, öyle başladık öyle devam edecek.” şeklinde yanıt verdi.

Seçim sürecindeki son buluşmanın 30 Mart Cumartesi günü saat 15.00’te Mütareke Meydanı’nda düzenleyecekleri “Mudanya’ya Sözümüz Var” mitingi olacağını belirten Deniz Dalgıç, tüm Mudanyalıları hep birlikte olmaya davet etti.