2023 Ekim aylık burç yorumları

» Astroloji » 2023 Ekim aylık burç yorumları

2023 Ekim ayı Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Bu aya Venüs’ün yoğun etkileriyle gireceğiz. İletişim gezegeni Merkür bu anlamda Venüs’ün bu alaycı yanını yaptığı iletişimleriyle toparlayacaktır. Ayın ilk haftasında Venüs’ün de etkisi yoğunken ikili ilişkilere ve tabii iletişim gezegeni Merkür aktifken iletişiminize konuşmalarınıza mesajlaşmalara dikkat etmelisiniz.

Bu aya damgasını vuracak olan olay 14 Ekim 2023, saat 20.54’te, 21 derece Terazi burucunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması. Bu tutulma bizi özellikle ilişkiler konusunda hareketlendirecek.

Bunun yanında 28 Ekim’de 5 derece Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması ise deprem ve para konularında yine tedirgin edebilecek kapasitede olacak.

Ayın sonlarına doğru ise Ay tutulması majör değişimlere neden olurken diğer yandan disiplin gezegeni Satürn’ün diğer gezegenlerle olumlu açıları olacak. Hem ay hem güneş tutulmasının olduğu bu yoğun ay da ki tutulmanın etkisi sert olacak.

Bu aya genel olarak baktığımızda tutulmaların etkisinde zorlayarak başlayıp ilerlerken ayın sonuna doğru çok daha hafifleyecek bir etkiyi hissedebiliriz.