Dilan Polat ve Sıla Doğu’ya ‘hayasız hareketler’ soruşturması

» Genel » Dilan Polat ve Sıla Doğu’ya ‘hayasız hareketler’ soruşturması

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarının ardından tahliye edilen Dilan Polat ve kız kardeşi parti verip dudak dudağa öpüştü.

Düzenledikleri partide dudak dudağa öpüşen Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında ’hayasızca hareketler’ suçundan soruşturma başlatıldı

Güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat ve Engin Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları ile tutuklanmışlardı.

Bir yıl dahi hapis yapmayan çift, tahliye olduktan sonra da şatafatlı partileriyle, kutlamalarıyla gündeme gelmeye devam etti.

İşte son gerçekleşen partilerinde Dilan Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu hakkında; dans ederlerken dudak dudağa öpüşmelerinin ve bunun yayınlanmasının ardından ‘hayasızca haraketler’ suçundan soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında sosyal medyadan paylaşılan videoda bir eğlence mekanında gerçekleştirdikleri hareketleri gerekçesiyle ‘hayasızca hareketler’ suçundan resmen soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Beşiktaş’ta bulunan bir eğlence mekanında kara para aklama suçlamasıyla yargılanan Dilan Polat ve Sıla Doğu’nun sosyal medyada videosu paylaşıldı.

Paylaşılan videodaki gerçekleştirdikleri hareketleri gerekçesiyle şüpheli Polat ve Doğu hakkında ‘hayasızca hareketler’ suçundan resmen soruşturma başlatıldı.