Lüleburgaz 2. Kitap ve Edebiyat Fuarı sürüyor

» Gündem » Lüleburgaz 2. Kitap ve Edebiyat Fuarı sürüyor

27 yayınevi, 81 yazar ve sanatçının katıldığı Lüleburgaz 2. Kitap ve Edebiyat Fuarı tüm hızıyla sürüyor. Fuar, yarın sona eriyor.

Lüleburgaz Belediyesi’nin ikincisini bu yıl düzenlediği Kitap ve Edebiyat Fuarı tüm hızıyla sürüyor. Fuarın üçüncü gününde tiyatrocu, oyuncu, sunucu ve yönetmen İlker Ayrık ile yazar Ferhat Uludere, söyleşi ve imza gününde kitapseverlerle buluştu. Program öncesi Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’ni gezen İlker Ayrık; “Kompleksi çok beğendim. İçindeki atölyeleri, içeriği çok şaşırttı. Gördüğüm şey karşısında gerçekten hayran oldum” dedi.

Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde gerçekleşen fuarın üçüncü gününde tiyatrocu, oyuncu, sunucu ve yönetmen İlker Ayrık ile yazar Ferhat Uludere, söyleşi ve imza gününde kitapseverlerle buluştu.

“HAYRAN OLDUM”

Program öncesi fuarın düzenlendiği Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’ni gezen İlker Ayrık; “Kompleksi çok beğendim. İçindeki atölyeleri, içeriği çok şaşırttı. Gördüğüm şey karşısında gerçekten hayran oldum” dedi.

SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜNDE KALABALIK

Fuar kapsamında ‘Edebiyat Uyarlamaları: Sinema ve Edebiyat’ konulu söyleşiye katılan İlker Ayrık ile yazar Ferhat Uludere, sinema ve edebiyat ilişkisi üzerine konuştu.

İkili daha sonra dinleyicilerden gelen soruları yanıtladı.

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Pektaş, söyleşinin ardından Ayrık ve Uludere’ye çiçek takdim etti.

Yaklaşık 1 saat süren söyleşinin ardından Ayrık ve Uludere imza gününde kitapseverlerle buluştu.

Fuar 20 Ekim’e kadar devam edecek.