Turkcell milletvekillerine özel kampanya yaptı!

» Büyük Manşet » Turkcell milletvekillerine özel kampanya yaptı!

Türkiye’de en çok kullanılan GSM operatörlerinden biri olan Turkcell, milletvekillerine özel bir kampanyayı hayata geçirdi.

Turkcell, milletvekilleri için özel bir kampanyayı hayata geçirdi.

Milletvekillerine, 50 GB internet ve her yöne 3 bin dakikadan oluşan kampanyanın fiyatı dikkatleri çekerken milletvekilleri ile vatandaşların kullandığı aynı tarifedeki fiyat farkının 600 liradan fazla olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medyada birçok kullanıcı bu duruma tepki gösterirken vatandaşlar Turkcell’i etiketleyerek binlerce tweet attı.

Turkcell vatandaşlara sunduğu “Platinum+ 50 GB” paketinde her yöne 3 bin dakika, her yöne 1.000 SMS hakkı tanırken söz konusu tarifenin yıllık abonelik ücretinin 900 TL, aylık abonelik ücretinin ise 1.200 TL olduğu belirtildi.

MİLLETVEKİLİNE 3/1 FİYAT

Milletvekilleri için aynı hakların tanındığı tarifenin fiyatı ise 3’te 1 oranında.

Turkcell “Milletvekili 50 GB Paketi” ile de her yöne 3 bin dakika, grup için 5 bin dakika konuşma tanımlarken, 50 GB internet veriyor.

Milletvekillerine yönelik bu tarifenin ücreti ise 286,41 TL.

BİNLERCE TWEET ATILDI

Vatandaşlar, konuya ilişkin tepkilerini sosyal medyada dile getirirken konu hakkında Turkcell’i etiketleyerek binlerce tweet gönderdi.

Milletvekillerine özel kampanyaya sert eleştirilerde bulunan vatandaşlar, Turkcell’e “Madem bu fiyatlara inebiliyorsunuz, neden vatandaşa fahiş fiyata hizmet sunuyorsunuz?”, “Bizi niye bu kadar fahiş faturaya mahkum ediyorsunuz?” sorularını yöneltti.

Bazı vatandaşlar ise “Milletvekilleri temsil ettikleri halktan daha ayrıcalıklı olmamalı” ifadelerini kaydetti.

Kaynak:halktv.com.tr